Sloba otvorio dušu! Progovorio o Luni! Ako je budem video srećnu…A zatim se osvrnuo na…(VIDEO)

Pevač Sloba Radanović bio je jedan od poznatih koji su posetili proslavu povodom 25 godina postojanja televizije Pink.

Dakle,s obzirom da su na partiju bili i mnogi bivši zadrugari, a među njima i njegova nekadašnja devojka Luna Đogani sa dečkom Markom Miljkovićem, Sloba je morao da odgovori na pitanje da li će se sa svima pozdraviti ili ne.

Ni sa kim (smeh). Šalim se, svako ko mi se javi, ja ću se pozdraviti, nemam neprijatelje, ne ulazim u konflikte – rekao je Sloba, pa se osvrnuo na Lunu:

– Meni je drago kad god vidim da je neko srećan u životu, ako je vidim srećnu, meni će biti drago.

Takođe,pre nekoliko dana u “Zadruzi” se povela tema o Slobinom odnosu sa Ninom Babić, aktuelnom zadrugarkom, koja se pojavila u njegovom spotu. Spekulisalo se da su njih dvoje imali nešto više od poslovnog odnosa, a pomenuto je da je čak Kija iznajmila hotelsku sobu u kojoj je Nina odsela tokom boravka u Beogradu dok je snimala spot.

– Ja sam Nini iznajmio sobu u hostelu kod Kristininog drugara, koji to poseduje, ne mogu da se setim da li sam se možda čuo sa Kristinom za njen broj. Nismo imali mi ništa, meni se svideo talenat koji je pokazala, uklopio mi se u moj spot, a i njoj da učinim da se malo predstavi, to je bilo dobro za njen posao. Sve je bilo u poslovnom maniru.