Evo koliko je Luna zaradila para za četiri sata pevanja! Ogroman honorar! Pale i optužbe…(VIDEO)

Pobednica Zadruge,Luna Đogani je započela pevačku karijeru i ovog vikenda je održala dva nastupa u Makedoniji. Rijaliti zvezda je za četiri sata, koliko su ukupno trajale njene tezge u Strumici i Kavadarcima, zaradila čak 8.000 evra, a kako piše “Informer” – pevala je na plejbek.

Kako doznajemo,navodno, ona se nije usudila čak ni svoju prvu i jedinu pesmu da otpeva uživo, već je samo otvarala usta i dozivala publiku da peva umesto nje.

Oba nastupa su bila jako posećena, jer smo mi koji smo pratili “Zadrugu” želeli da čujemo kako to Luna peva. Međutim, razočarali smo se jer nismo čuli Lunin glas, već smo zapravo slušali hitove JK, Maje Berović i Severine sa Jutjuba. Ako je već planirala nastup na plejbek, Luna je trebalo bar te pesme da snimi u studiju, pa da u klubu pusti te snimke. Ovo je sramota! – kaže mladić koji je bio na Luninom koncertu i dodaje:

– S vremena na vreme bi se obratila publici i dozivala nas da pevamo s njom, a ona je zapravo samo otvarala usta i ponekad pevušila. Čak ni sopstvenu numeru nije mogla da otpeva uživo. Ma, njoj mikrofon nije ni bio potreban!