Ponovo napad na voditeljicu! Još brutalnije poruka nakon svega… (FOTO)

U Zadruzi je danas izbio čitav skandal kada je učesnica Tara Simov novu voditeljku Zadruge Tamaru Đurić, uvredila. Mnogi zadrugari su ovo osudili, a i produkcija sudeći po reakciji koja je odmah usledila.

Dakle, u Zadrugu je stiglo pismo Velikog šefa u kojem je saopšteno da je Tara kažnjena nedeljnim honorarom zbog reči upućenih voditeljki.

Sve se završilo tako što je Tara rekla da ne smatra da je pogrešila jer se ona našla prozvana, a Tamara se vratila u Zadrugu sa pobedničkim osmehom.

Ali ipak, može se reći da ovo i nije bio uspešan dan za Tamaru, budući da je nakon izbora za mis, ušla u Zadrugu i nije se dobro provela. Društvene mreže su se usijale od komentara da njoj nije mesto na voditeljkskoj poziciji i da ona nije dovoljno kompetentna za ovako nešto.

Da se podsetimo da ona vrlo često dođe pred zadrugare totalno nepripremljena. Na izboru za mis je bilo više nego očigledano da se nije pripremila, vrlo često su je zadrugari pitali šta treba da urade, nije im bila dobar kordinatr, a često se okretala leđima prema publici kako bi mogla da čuje šta joj iz Zadruge poručuju.

Sramote me da slušam kako se blamira i mlati ova voditeljka Tamara! Zašto!? Zašto bi neko odabrao nju pored toliko praviš voditelja? Ne razumem – pisalo je u jednoj od objava.

Da li će ova i slične objave biti alarm za produkciju?