Miljana udarila Dalilu! Izgubila kontrolu! Dalila doziva produkciju! (VIDEO)

Učesnica Zadruge ,Dalila Dragojević je pre nekoliko večeri u Zadrzi rekla da je priča zadrugarke Milice Kemez možda lažna i izmišljena kako bi Milica došla do pobede.

Milica je bila veoma potrešena zbog toga, izašla je napolje i plakala, a pored nje se našla vidno uznemirena Miljana Kulić, koju je sve ovo takođe pogodilo i zato je od Marije, njene majke tražila da Milicu nakon rijalitija povedu da živi sa njima.

Dakle,sinoć je u Zadruzi pušten upravo ovaj klip kada one plaču za stolom, a Miljana je nakon ovog klipa ušla u raspravu upravo sa Dalilom.

– Došli ste sa vašom pričom mislite da je to najtužnije, pa ste se našli da kažete kako je to možda izmišljeno – rekla je Marija Dalili.

– Vi možete da radite šta hoćete, nećete od mene napraviti monstruma pokušavale ste to i u prošlom rijalitiju – rekla je Dalila.

Ćuti bre, bila si sa svima i sa Mladenom, a ovog Dejana si dobro dresirala, odvojila ga od porodice – vikala je Miljana.

– Ja našla pravog, ti nisi nikog našla pa ti krivo. Bolesnice jedna, prijavljuješ oca policij, majku si udarila u drugoj sezoni – uzvratila je Dalila.

Odrekla si se majke. Bila ti je podrška sada nije – pokušala je Marija da je isprovocira.

– Moja majka nije u rijalitiju, ko kaže da me se odrekla. Vi ste obe bolesne, samo da se produkcija oglasi, da vidim šta ću da ti uzmem zbog ovog udarca – vikala je Miljana.