Nakon Miljaninog i Filipovog poljupca Marija napravila scenu! Urlala na nju,svi se okupili…(VIDEO)

U Zadruzi je juče bila zanimlji noć, te su mnogi prepustili strastima nakon što su popili “čašicu više” na žurki koju je organizovao Veliki šef.

Miljana Kulić je dobila zadatak od Drveta mudrosti da istraži kakav je odnos između Stefana Krića i Ive Grgurić, kao i između Filipa Đukića i Ivane Šopić. Miljana se maksimalno posvetila ovom zadatku, te je tokom noći ispitivala učesnike ovih odnosa. U jednom trenutku je bila veoma prisna sa Đukićem, koji je bio u vidno alkoholisanom stanju. Njih dvoje su se i poljubili, dok su zadrugari oko njih su dobacivali.

Kada je Marija Kulić, saznala za ovu situaciju, pobesnela je i odmah je napala.

– On je mrtav pijan, ne može da stoji na nogama. Šta radiš ti? – upitala je Marija

– Kunem ti se ništa nije bilo. On je pokušao da me poljubi, ja sam okrenula glavu – branila se Miljana

Rekli su mi da se ljubiš sa njim – nastavila je Marija

– Kunem ti se mama u sve na svetu. Kunem ti se u Tijanu i Anu da se nisam poljubila sa njim. Razgovarala sam sa njim o čemu treba da pričam – rekla je Miljana.

– Ako je pijan, nema šta da pričaš sa njim. Da li si normalna? Ujutru dok se ne otreznite, da te nisam videla pored njega – zabranila joj je Marija

Zatim se umešao Marko Janjušević Janjuš koji je pokušao da smiri situaciju. Ostaje da vidimo kako će Marija reagovati kada bude bio pušten klip na kom su Miljana i Filip veoma bliski.