Izbačen sa Miljaninog rođendana zbog svađe sa Gavrićem! Moli da se vrati! (VIDEO)

Večeras se u Beloj kući slavi rođendan Miljane Kulić, na kom se ukućani odlično provode. Na ovom slavlju nisu ipak prisutni Saška Karan, Mirko Gavrić, Ivan Gajić i Marko Đedović. Međutim, u jednom momentu želela je da sa žurke izbaci i Boru Santanu.

Dakle, Miljani se nije svidelo što je Bora poručio pesmu za nju od Mirka Gavrića. Kulićeva je odmah poručila Bori da se udalji sa njenog slavlja i počela da govori kako nije u dobrim odnosima sa Gavrićem

Da li si ti normalan? Zašto to radiš? Zašto to radiš? Kaži da je greška! Sa tim čovekom nisam u dobrim odnosima! Bora uvek mora da izmisli, kakav Gavrić i može slobodno da ode sa rođendana! Izađi napolje, izađi napolje – govorila je Miljana.

Zatim nekoliko minuta nakon ove situacije, Bora je čestitao Miljani rođendan preko razglasa, a odna je prišao ovoj ukućanki i počeo da se izvinjava.

– Miljana, izvini! Mogu li da se vratim na žurku? Moja porodica tebe mnogo voli, nikada se na tebe nisu naljutili! Ja tebe kada bih uvredio, pa stvarno… – pričao je Bora.

li više to da ne radiš! Smeš da se vratiš, ali više to da ne radiš! Mene je to uvredilo! Ako lupiš glupost, lupiću ti šamar! Daj nosić! Znači, Mirka Gavrića ne spominješ! Ni slučajno! Drugo je kada ga ja sprdam – govorila je Miljana.