“Bez mene su potpuno nebitni” ! Aleksandra brutalno prokomentarisala ulazak Ane i Davida u Zadrugu,a da li će ona ući…

Bivša učesnica Zadruge Aleksandra Subotić, jedna od najkontroverznijih učesnica rijalitija svih vremena, kako kaže, više neće ulaziti u ovakav TV format.

Kako kaže razlozi su mnogobrojni, a otkriva zbog čega je donela tu odluku.

– Prvo, super mi je u spoljnom svetu. Sa dečkom se odlično slažem i uživamo napolju. Lepo mi je u Novom Sadu, mada moram priznati da mi ponekad bude dosadno, ako ga uporedim sa Beogradom, koji je znatno brži i dinamičniji grad – objašnjava svoje razloge Aleksandra i dodaje:

– Zvali su me s Pinka da uđem i u ovu sezonu “Zadruge”, ali sam odbila. Svesni su oni da su Dalila i Dejan, kao i Ana i David, bez mene potpuno nebitni – kaže Aleksandra i dodaje:

– Znam da su Ana i David već potpisali ugovor i da će ući u “Zadrugu”, ali znam da oni nikome neće biti interesantni. Ta priča je bila zanimljiva zbog naših svašđa, prepucavanja, preljube, izdaje, a koliko vidim oni više nikoga ne interesuju. Takođe, sada, pošto su se braća Dragojević izmirila, ni to neće biti zanimljivo za gledanje. Svi će biti super, svi će se slagati, držati skupa, ali koga to uopšte zanima?!

Ona kaže da nema tih para, niti ugovora koji bi je naterao da promeni mišljenje i ipak uđe u najgledaniji rijaliti s ovih prostora.

– Bila sam diskvalifikovana u “Zadruzi” zbog fizičkog kontakta, ali su mi na sreću oprostili. Nisu me tužili i dali su mi drugu šansu da se borim vrativši me u šou. Međutim, nakon što sam izašla kao četvoroplasirana, nisu ispoštovali sve tačke ugovora koji sam potpisala – tvrdi Subotićeva.

U spoljnom svetu je, kako kaže, srećna s dečkom Pecom i ćerkicom Magdalenom, a za život zarađuje, između ostalog i preko Instagrama.

Lepo može da se živi od toga, a već uveliko reklamiram razne brendove, butike, firme… Mene na društvenim mrežama prati dosta ljudi. Svesna sam da su mnogi od njih moji fanovi, dok me drugi mrze, ali čak i oni koji su tu isključivo zbog toga da me napljuju, puno mi znače, jer zarađujem od svakog njihovog klika, komentara… – kaže Aleksandra Subotić.