Marija besna! Evo šta će Marija da uradi kad Miljana rodi dete! (VIDEO)

Danas je Zola posetio Miljanu Kulić na Rajskom ostvru, a Veliki šef im je saopštio zvanične rezultate testa za trudnoću.

Dakle,oni su i zvanično obavešteni da će postati roditelji i da je Kulićeva u drugom stanju. Marija Kulić je potpuno pobesnela kada je čula Zolin glas na razlasu i kada je rekao da Miljana glasno pročita rezultate da ih čuje i Marija.

Posle ovakvog bezobrazluka ništa me ne zanima. Kaže: “Pročitaj majci”, pa majka nije pravila dete. To je taj bezobrazluk o kom ti ja pričam. On dolazi ovde da igra sa mnom igra rijaliti. Teraj se bre u p*čku materinu. Bar malo da se uozbiljio. Nema ništa od toga. Njen život je njena stvar. On misli da će Miljana da rodi dete, a ja da ga čuvam. Dete u ruke pa izvolite u Bosnu. Nijedna baba nije dužna da čuva decu. Ja sam sebi rađala decu. Ja svoju decu volim najviše na svetu, trudila sam se da žive u srećnoj porodici, a ona sad neka brine o svojoj porodici – pričala je Kulićka i otvoreno rekla da će, ako Miljana rodi dete, da je pošalje u Bosnu kod Zoline majke.

Ona je bila izuzetno besna zbog Zolinog ponašanja, te je istakla da ne želi da čuje za njihovo dete.