Miljana van sebe! Užasne pretnje Miljaninog oca! Kulićeva na lekovima…

Miljana Kulić, preksinoć je uradila test za trudnoću, koji je bio pozitivan, što bi značilo da je ostala u drugom stanju sa Lazarom Čolićem, Zolom, Zadrugarom sa kojim se zabavljala tokom druge sezone ovog programa.

Njeni roditelji,mama Marija, koja je takoće učesnica Zadruge, i Siniša su ,blago rečeno, zgroženi i vrlo ljuti na svoju ćerku.

Naime, Miljana je, odmah nakon što je uradila test, otrčala kod majke i saopštila joj vesni, te je Marija doživela nervni slom.

– Sram te bilo, gadiš mi se, đubre jedno – vikala je Marija i nastavila:

– Ovakvu scenu si mi preiredila drugi put, stoko jedna, skloni mi se da te ne gledam! Da nisi slučajno hemijskom to uradila, nesrećnice – vrištala je Marija dvorištem.

Miljana se tresla i kroz plač joj odgovorila:

– Mama, pijem lekove za želudac. Kunem ti se u Željka, trudna sam. Neka svi pomru, i tata i sestre, ako lažem, zaista je pozitivan test – plakala je Miljana.

Miljana je iste večeri pričala i sa Zolom, preko telefona, i on ju je ohrabrivao da se ne brine.

– U šoku sam! i sam znaš da je dogovor bio da se držimo dogovora. Teško mi je, volela bih sa tobom da se vidim – rekla mu je Miljana, na šta joj je on odgovorio:

– Ja sam tu za tebe, ne treba nam niko.Veruj u mene i nemoj ljude da pitaš da li te volim ili ne. Nikad te nisam slagao, volim te najviše na svetu i presrećan sam – rekao je on.

Zatim je sutradan Lazar posetio Miljanu u Zadruzi, gde su popričali i složili se da oboje žele dete, ali je problem što mu Miljana ne veruje, jer nikada nije bio uz nju.

Oglasio se i Miljanin otac, Siniča Kulić, koji je oštro osudio svoju ćerku, obzirom da mu ni Zola nije drag, a već su se Kulići našli u sličnoj situaciji kada je ostala trudna sa Ivanom Marinkovićem u konkurentskom rijalitiju:

-U kuću mi ući neće, ako bude sa tim propalitetom, koji će joj pokrasti pare i nestati. Ne želim unuče od Zole. On ne može da se stara o detetu, sramota me je i u pravu je Marija – besno je završio Kulić.