Lunine fotke zaprepastile pratitelje! Ugojila se ili je trudna? Nećete verovati kako izgleda…

Učešćem u “Zadruzi 1” i “Zadruzi 2”, u kojoj je odnela i pobedu, Luna Đogani je stekla veliki broj obožavalaca, ali takođe i mnogo hejtera, koji nisu mogli da joj oproste činjenicu da je bila u vezi sa oženjenim pevačem Slobom Radanovićem, i tako doprinela propasti njegovog braka.

Obožavaoci se raduju Luninim uspesima i podržavaju je na početku njene pevačke karijere, dok hejteri jedva čekaju povod da je zaspu negativnim komentarima i uvredama.

Ona je juče proslavila rođendan svog dečka Marka Miljkovića, fotke sa tog događaja objavili su na društvenim mrežama, a gledaoci su počeli da ih šire i na Fejsbuk grupama na kojima se okupljaju gledaoci “Zadruge”.

Nekima se čini da je Luna na ovim fotkama neobično debela. “Ljudi, šta je ovo sa Lunkom? Bog te mazo, kolika je!” zapitala se jedna gledateljka koja je podelila fotografije.

Usledio je čitav niz negativnih i uvredljivih komentara, u kojima su nazivali lunu “debelom i ružnom.” Neki su pretpostavljali da je trudna ili da se “kljuka tabletama”, dok su drugi pretpostavili da obilno jede posle gladovanja u rijalitiju.

Neki su Lunu i branili, a kako zapravo Đoganijeva izgleda na ovim fotografijama pogledajte u nastavku: