Luna u velikoj opasnosti zbog Gagija! Ucenjuju ga za ovu sumu novca,inače…

Otac Lune Đogani,Gagi Đogani ušao je u rijaliti “Zadruga 3” kako bi se sklonio od mafije, koja mu je za petama, a koja traži povraćaj duga od 40.000 evra, Kako piše magazain “Rijaliti” Gagi je pre nekoliko nedelja dobio zastrašujuću poruku u kojoj mafijaši traže povraćaj celokupnog dug a ili prete da će da naude njegovoj ćerki Luni.

– Gagi je taj novac uzeo jer je bio dužan na mnogo mesta, a nikakav novi prihod nije imao, tako da je od zelenaša uzeo pare, kada je baš bio sateran u ćošak. Mislio je da če se vremenom snaći i da će isplatiti dug, ali je kamata rasla, a on nije imao posla, tako da je suma dostigla 40.000 evra – objašnjava izvor.

Dakle,kako dalje navodi, Gagijev dug se taložio mesecima, a onda je zelenašima ponestalo strpljenja, te su mu uputili preteću poruku.

Kako izvor navodi, Gagi se je samo nekoliko dana pre pretnji odbio ponudu Velikog šefa za ulazak u rijaliti, ali se nakon toga naprasno predomislio.

On je okrenuo čelnike Pinka i rekao da je ipak zainteresovan za ulazak i da mogu da računaju na njega. Jedini uslov bio je da mu honorar uplaćuju mesec za mesec, što je Veliki Šef prihvatio. Umesto svog, Đogani je dao žiro-račun prijatelja, koji će po primanju novca izmiriti dug koji ima prema zelenašima – govori dobro obavešten izvor i dodaje da se Gagi dogovorio sa zelenašima da im dug isplaćuje na rate, iako će mu se i dalje računati kamata, dok se sve ne namiri.

– To je razlog zašto je Gagi odlučan da ostane do kraja – završava izvor.

Dakle,kako dalje piše “Rijaliti” Gagi se nada da će ostati do kraja rijalitija kako bi bar nešto zaradio od učešća, budući da će skoro celokupnu sumu do kraja godine dati za otplaćivanje dugova.

Niko iz porodice Đogani nije se oglasio povodom ovih tvrdnji.