Večeras ulazi u Zadrugu…! Spreman da izvrne sve naopačke! (VIDEO)

Pevač Miloš Bojanić ove noći će zvanično postati novi učesnik “Zadruge 3”, a pre toga je stigao u studio kako bi u razgovoru sa voditeljkom Dušicom Jakovljević obavio jedan razgovor u kojem će otkriti šta planira, ali i kako gleda na svoje buduće cimere.

Jedna od njih je trenutno najaktuelnija učesnica Miljana Kulić za koju je priznao da nije iskoristila svoju inteligenciju na pravi način.

Ne mogu ja tu da donosim sud, Miljana je vrlo vešta da iskoristi svaki momenat da bude interesantna i da se stvar vrti oko nje, jer ako toga nema ona ne može da opstane. Ja sam malo pratio nju u odnosu na njen početak, ona je sada zrela za ovo. E sada, to što ona koristi inteligenciju u suprotnom smeru, to je njen problem – rekao je Miloš.

Ali, nije ostao imun i na priču o Ivi Grgurić i njenoj prošlosti, pa se dotakao teme o Suadu Keseroviću Sukiju i demantovao sve ono što je zadrugarka govorila o njemu, jer kako kaže, poznaje ga lično.

– Ja Sukija poznajem i znam da nije iz te priče. On je izuzetno zgodan čovek i inteligentan, dasa i sve su one lude za njim. On nije iz priče da pravi zube i tako dalje. Ja sam toliko bio opterećen od perioda kad sam prihvatio da uđem u “Zadrugu”, nismo se čuli – bio je iskren Miloš.