Voditeljka najbrutalnije oplela po Kiji i Luni! Ne znam čime pune klubove…

Bivše učesnice Zadruge Kristina Kija Kockar i Luna Đogani započele su pevačku karijeru nakon pobede u rijalitiju “Zadruga”, a mnogi sa javne scene imaju svoj komentar na njihov rad!

Ovog puta je njih dve prokomentarisala i voditeljka “Zadruge” Tamara Đurić.

– Ne znam čime pune klubove. Nemam sluha za tu muziku i ne mogu da sudim nečemu što ne slušam. Protiv njih dve nemam ništa, ali imam protiv tog ponašanja u rijalitiju, ali to više nije tema. Da se ne foliram, stvarno nemam nikakvu mržnju prema njima, niti animozitet. Nisam ih simpatisala, pa je tako i dalje – rekla je Tamara na pitanje o njihovim nastupima.

Ona se potom osvrnula na neprijatnu situaciju koju je imala sa učesnicom “Zadruge 3” Tarom Simov.

– Ja sam odreagovala profesionalno. Nisam je čula direktno, već sam samo videla kako su ostali zadrugari reagovali na njenu rečenicu. Naišla je na kritike svih njih, a ja nisam htela da ulazim u dubiozu sa njom. Produkcija ju je kaznila na način na koji su oni mislili da treba da bude sankcionisana. Da sam htela da budem učesnik, ja bih se sa njom raspravljala. Kao voditelj mogu da kažem da nisam iznenađena. Da sam psihijatar, prepisala bih joj neku terapiju. Iz ugla učesnika ona bi mi plivala u bazenu ili u onom jezeru, a iz ugla voditelja mogu da kažem da je produkcija odredila adekvatnu kaznu za njeno ponašanje – rekla je Tamara.