Gagi se gušio u suzama! Prisetio se braka s Anabelom…Reči koje kidaju dušu! (VIDEO)

Učesnik Zadruge,Gagi Đogani rasplakao se sinoć jer se rastužio i zabrnuo za svoju najmlađu ćerku Ninu i situaciju u porodici. Po svemu sudeći, do Gagija je nekako procurila informacija o razvodu njegove bivše supruge Anabele od supruga Andreja Atijasa, a densera je najviše zabrinulo kako to utiče na njegovu ćerku.

On je počeo da se priseća i svog braka sa Anabelom, te nije mogao da zaustavi suze, a prijatelji Natalija i Sani Trik Fx pružili su mu podržku.

Razmišljam o Nini, ja se brinem o tome… Što se tiče Anabele, Anabela i ja nećemo nikada da budemo zajedno, ona je majka moje dece i ja ću nju uvek da poštujem. Vi znate kakva je to ljubav bila! Ne mogu ništa loše da mislim i da joj poželim. Niti ona meni! Zbog Nine mi je sada… Samo da znam da je Nina okej. Zbog Nine mi je najviše! Nina je navikla mene da pozove i kaže: “Tata, gde si, kako si”, teško joj je ovo palo, a najmlađa je. Dve godine sam uz nju bio. Ja sam joj objasnio da idem da zaradim novac… Dve godine je, razumeš… – kroz suze je pričao Gagi.

– Pa dobro, tamo je Anabela, nemoj da se sekiraš toliko. Nisu same. Meni dete samo, znaš kako je meni? Ja sada razmišljam da li je platio račune, da li je dobro, da li je kod kuće sve okej. Boli me glava. Znaš koji pritisak? Nemoj da se opterećuješ! Biće sve okej… Dobro je, ne sekiraj se! Nemoj da plačeš, biće sve okej. Nemoj da plačeš! Gagi, nemoj sada da se opterećuješ sa tim. Nemoj da se brineš! Super si stvarno. Sada si mi malo pao, ali razumem te – govorila je Natalija Gagiju.