Miljana ucenjuje Zolu! Isključila srce,uključila mozak! Nastao haos! (VIDEO)

Rijaliti par Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola su odmah nakon prve jutarnje kafe ušli u raspravu zbog njene trudnoće, a sve zbog nepoverenja koje je nastalo onog momenta kada su van kamera otpočeli zajednički život.

Miljana je odlučila i ovoga puta insistirala da se Zola odrekne 85 posto honorara kako bi joj na taj način dokazao da mu je stalo do deteta, što je njega povredilo jer konstantno to potencira. On joj je ukazao na to da neće dozvoliti da ga ucenjuje, zbog čega je ona ponovo počela da razmišlja o tome da ne rodi dete.

– Tražiš 85 posto kao da sam ja najveći klošar, kao da ću ja ostaviti svoje dete! Ucenjivati me nećeš, kažeš da ako se odreknem para da ćeš tad roditi dete – rekao je Zola.

– Nemam poverenje u tebe i to je to. Ti vrlo dobro znaš sve. Nismo bili u kontaktu dva i po meseca. Isključujem srce, uključujem mozak – rekla je Miljana.

– Ti to stalno spominješ! Koja je garancija da ću biti sa tobom i ako ti dam 85 posto?! Ja ne znam šta je problem, ti znaš da ja nisam onaj sa kojim si bila. Šta tražiš onda sa mnom, ako možeš to da misliš? – pitao je Zola.

Evo kako je to izgledalo.