Aleksandra progovorila o ulasku u Zadrugu 3! Slikom sve potvrdila! (FOTO)

Bivša učesnica Zadruge , Aleksandra Subotić je definitivno jedan od najjačih rijaliti igrača koje smo imali da gledamo u rijalitijima predhodnih godina. Ona je to i dokazala, tako što je u “Zadruzi 2” osvojila treće mesto, uprkos činjenici da je u istoj sezoni bila i diskvalifikovana zbog toga što je udarila Minu Vrbaški.

Dakle,ipak, nakon izlaska iz ovog rijalitija, njen život se promenio iz korena kada je stupila u vezu sa svojom simpatijom biznismenom Predragom Raspopovićem Pecom. Njih dvoje su sada u ozbiljnoj vezi, Aleksandra razmišlja i o braku, a dokaz njegove ljubavi je i raskošna rođendanska proslava koju je za nju priredio nedavno.

Ono što je novo pored svega ovoga je i vest da se Peca ne slaže sa Aleksandrinim ulaskom u rijaliti, a ona želi da mu udovolji, posveti se njihovom zajedničkom životu, a sada je to zvanično i potvrdila na svom Instagram storiju.

Iznad naslova da joj Peca brani ulazak, napisala je “No more reality”.

Da li je ovo zaista kraj jedne rijaliti karijere ili će se Aleks možda u međuvremenu predomisliti? Ostaje da vidimo, a ono što je sigurno je da će podržati njene roditelje Ljubu Pantović i Karađorđa Subotića koji planiraju ulazak.