Veliki šef Zorici Marković napravio kuću! “Mogu samo da im zahvalim…”

Pevačica Zorica Marković pohvalila se da je u toku izgradnja njene nove kuće koju planira da ostavi svojim naslednicima.

Pevačica i učesnica nekoliko rijalitija je najpre na Tviteru objavila video na kome se vide majstori na krovu kuće, a kako je napisala, novac od “Zadruge” i “Farme” uložila je u nekretnine.

– Hvala velikom šefu i velikoj šefici. Svaki rijaliti po jedna kuća. Vi što me mrzite, nastavite, vi ste mi vetar u leđa – napisala je Zorica.

Zatim je otkrila da kuću gradi za sinove i unučiće.

Gradim kuću za svoje sinove i unućiće kojima se nadam. Jedna snaja je došla i to dobra, drugu iščekujem. Gledam da ih obezbedim i da imaju dovoljno, a deo planiram i da izdajem – objasnila je ona.

– Većina novca je od rijalitija. Naravno, ja sam dosta radila i ovako, kafana, pevanje, ali većinu su mi omogućili Milica i Željko. Prvi novac je bio od “Farme” još, i od njega sam kupila stan u Beogradu.rijal

Sada gradim kuću, i to je sve zahvaljujući Mitrovićima koji su zaista neprikosnoveni što se tiče ugovora, isplaćivanja novca, ma svega. Mogu samo da im se još jednom zahvalim što su od svih ljudi odabrali baš mene i da dodam da se dobro dobrim vraća, pa da se njima sve ovo vrati – iskrena je Zorica.