David zaprosio Anu Korać! Na brodu izvadio skupoceni prsten,a zatim… (VIDEO)

Rijaliti par,Ana Korać i David Dragojević trenutno se nalaze na putovanju u Istanbulu. Više puta su izjavili da nikada nisu bili srećniji i da njihova ljubav cveta.

Ali,međutim, Ana nije mogla ni da nasluti da će je David upravo na tom putovanju iznenaditi skupocenim prstenom i zaprositi je.

Dok su krstarili brodićem, ljubavni par je zaplesao. Potom je David kleknuo i postavio joj čuveno pitanje, a ona je naravno pristala. Na njenom licu se videlo oduševljenje. Da bi trenutak bio još lepši, upalio se vatromet. Ana se pohvalila na svom Instagram profilu, snimkom koji je zabeležio ovaj predivan momenat.

Neko ko je mogao da bude šta poželi, a odluči da ostavi sve to po strani, sve svoje potencijale i ambicije, samo da bi putovao nevidljiv uz onoga u koga veruje… Koga je odabrao..Koga voli. Takve hrabrosti preispituju samo kukavice, nezrele i zauvek zavisne od drugih. Takvo odricanje neće videti oni koji se nisu odrekli ni milimetar sebe zbog bilo koga. Dečaku je slika njegove devojke trofej kojim se hvali drugarima. Muškarcu je slika njegove žene poštovanje za sve što ona jeste. Za sve nevidljivo, što je nesebično gradila za oboje. Zahvalnost za NJU koja se borila, tiho i glasno, za svaki pedalj koji je napravljen kada su njegove noge bili slomljene. Ljubav veća od reči. Jer o ljubavi će pričati mnogi, a razumeće samo oni koji su je vadili golim rukama iz vatre. Kada vidite ženu koju je njen muškarac stavio ispred sebe, ne gledajte njene haljine i cipele. Pogledajte iza toga, u sve što vam ona neće dopustiti da vidite. Njenu snagu da ne bude sve što je ona sama mogla… Jer je više od toga želela da oni budu sve što zajedno mogu. Samo onaj ko je dao sve – zaslužuje SVE – napisala je Ana na Instagramu.