Andrej ulazi u Zadrugu? Prodat će informacije o Anabeli i Luni za 50.000 evra!

Kako doznajemo,rijaliti “Zadruga” uskoro bi mogao da se preimenuje u “Svi Anabelini bivši muževi”, jer osim Gagija Đoganija u luksuzno imanje u Šimanovcima, uskoro bi mogao da se useli i njen drugi bivši suprug Andrej Atijas!

Andrej je osim ponude da uđe u rijaliti “Zadruga” dobio ponudu da se oproba i u rijalitiju “Parovi”. Za obe produkcije Andrej je dao samo jedan uslov, a to je novac.

Bivši pevačicin suprug za ulazak u rijaliti traži 50.000 evra.

-Andrej je pre nešto više od mesec dana dobio ponudu da uđe u “Parove” i sa produkcijom se načelno dogovorio o svim uslovima. Tada je tražio da se zbog njegovih obaveza, njegov ulazak prolongira, ali se to promenilo od kada je objavljena vest da se razveo od Anabele – rekao je izvor blizak Andreju.

– Nekoliko nedelja nakon dogovora sa čelnicima TV “Hepi”, on je dobio ponudu i od produkcije TV “Pinka”. U tom trenutku je njegov razvod bio javna stvar, a producenti su procenili da će gledaocima biti zanimljivo da u rijalitiju gledaju dva bivša supruga Anabele Atijas. Zbog toga je Andrej odlučio da svoj ulazak dobro unovči – rekao je izvor.

– Andrej je sa bivšom pastorkom Lunom, prošao dva rijalitija i zna kako boravak u rijalitiju može psihički da utiče na čoveka, zbog toga je tražio posebne uslove od producenta – insistirao je da uvek ima hranu i cigarete. Pored toga, jedan od uslova je bio i da mu se omogući psiholog ili psihijatar kad god mu zatreba, a kada je reč o honoraru, nije bio nimalo skroman, pa je tražio 50.000 evra da mu se da u napred, jer zna da može dosta da profitira od razvoda sa Anabelom. On je svestan da publiku zanima zašto je došlo do razvoda – otkrio je izvor.

Dakle,on je svestan da će morati da otkrije sve o svom odnosu sa bivšom suprugom i bivšom pastorkom Lunom, pa se neće suzdržavati oko toga. Jedini sa kim bi mogao da ima problem je Gagi, ali budući da su oni oduvek bili u dobrim odnosima, pitanje je šta će biti – rekao je izvor i dodao da produkcija “Zadruge” još nije postigla konačan dogovor sa Atijasom, jer oni treba da pristanu da mu isplate toliki honorar unapred, a ako ne, otići će u “Parove”.