Marija zna ko je otac deteta! Nije ni Zola ,ni Tomović! Pevač otkrio strašnu istinu! (VIDEO)

Dakle,nakon što su Miljana, Marija i Zola pomenuli Bojana Tomovića i najavili njegovu navodnu želju za ulazak u Zadrugu, da razdvoji budiće roditelje, oglasio se lično on.

Bojan kaže da se Miljana sama odala za njihove susrete i da je bio siguran u očinstvo do sinoć. Kako kaže, u to vreme kada je zatrudnela, Miljana je bila blokirana na svim društvenim mrežama od Bojana.

Evo kako se sama odala i za hotel u kojem smo se “družili” i za Crnu Goru, a poslije laže i maže jadnog Zolu i cijeli Balkan. Bio sam siguran da je dijete moje, sve do sinoć, kada je izjavila da je krajem Avgusta bila i sa nekim tipom iz Vojvodine, a ja to nisam znao, jer sam je u to vrijeme blokirao na fejsu, na instagramu, na viber, svuda, jer nisam vise psihički mogao da izdržim progon od dotične. I sve ovo što sada u zadruzi lupeta je zato što je ljubomorna na svoju majku, jer zna da se mene kasnije fizički privukla Marija, koja je i ljepša i po godinama meni bliža, nego njena ćerka. Tako da me Miljanina trudnoća apsolutno više ne zanima, nek radi sta hoće i nek je živa i zdrava 100 godina – izjavio je Crnogorac.