Oglasio se Mile iz Krčedina! “Ja sam otac Miljaninog deteta!” Otkrio celu priču…

Ovih dana,Belu kuću trese tenzija velikih razmera a glavni akter u svemu tome je Miljana Kulić. Vest da je Nišlijka u drugom stanju uzdrmala je ne samo njenu porodicu i Zolu, već i dvojicu muškaraca koji tvrde da su oni očevi deteta, a ne Lazar Čolić Zola.

Bojan Tomović je bio prvi koji je posumnjao u Zolino očinstvo, zatim i priznao da je imao nezaštićene odnose sa Kulićevom i da iz tog razloga misli, odnosno, da je ubeđen da je on otac deteta koje Miljana nosi.

Ali,međutim, ne lezi vraže, sada se u priču uključuje još jedan muškarac, javnosti nepoznat, koji razuverava Tomovića i tvrdi da je ipak Miljana sa njim začela.

U pitanju je izvesni Mile Mirković, iz Krčedina.

Mladić se javio redakciji Srbije Danas, sa željom da ispriča svoju verziju priče.

– Miljanu sam upoznao još dok je boravila u prošlom rijalitiju. Tamo sam s vremena na vreme odlazio kao kuvar. Odmah smo se prepoznali i postali smo zaista dobri prijatelji. Nakon toga, desilo se da sam imao težak period u životu, bio sam bolestan, a Miljana mi se zaista našla. Trudila se da mi pomogne oko izbora lekara, zatim mi je davala moralnu podršku, jednostavno, bila je tu za mene kao da se znamo čitavog života. Nikada joj to neću zaboraviti. Kada je sve to prošlo, nastavili smo sa svojim životima, ali smo se ponekad čuli. Međutim, nakon “Zadruge 2” i čitave situacije sa Zolom, poželeo sam da joj uzvratim makar malo za sve ono što je ona meni pomogla. Dobio sam poziv da odem kod nje u Niš, i priznaću vam, ugostili su me i ona i njeni roditelji kao nikada niko ranije. Pravi su domaćini i svaka im čast.

Kod Miljane sam bio dva dana, družili smo se, pričali o svemu, pokušao sam da joj skrenem pažnju na to da Zola nju zaista samo finansijski iskorišćava, ali ona nije želela ni da čuje moju stranu priče. Malo po malo, dok smo ležali u krevetu, desio se poljubac… A nakon toga i odnos. Imali smo odnose više puta, a sve se to dešavalo 28.08. Zato sam ubeđen da je dete koje Miljana nosi moje, i zato želim da se uradi DNK, jer ako se ispostavi da sam u pravu, nema potrebe da Zola priznaje moje dete i snosi odgovornost za njega!

Dakle,kako Mirković tvrdi, i Miljana zna da Zola nije otac, ali jednostavno ne želi da kaže, jer je slepo zaljubljena u didžeja.

– Ukoliko se putem analize dokaže moje očinstvo, ulazim u Zadrugu da ih razdvojim, jer, prvo kao prijatelj ne želim da je Zola uništava i uzima joj novac, a onda i kao budući otac, želim da moje dete odrasta uz mene! Sa Miljanom bih sigurno pokušao da ostvarim emotivnu vezu, zašto da ne!

Mile sa jedne strane želi da bude Miljanina podrška, a sa druge kaže da bi produkcija zajedno sa čelnim ljudima rijalitija “Zadruga” morala da da dobar honorar, jer bi i on stavio svoj život na tacnu!

Da li je ovo samo još jedan potez da neko skrene pažnju na sebe, ili je ovaj mladić u pravu, videćemo u narednim danima.