Nastao haos nakon sinoćnih optužbi! Idu na DNK analizu? Miljana lagala?!

Učesnica Zadruge,Miljana Kulić je i sinoć ukrala šou u toku pitanja novinara. Ona je ispiričala da se oseća veoma loše i nesigurno jer još uvek nije sigurna da li želi da zadrži bebu koju očekuje, a sve zbog toga što nije sigurna kakvu budućnost ona možde da ima pored Zole, koji je kako ona kaže prilično nezreo i nespreman da preuzmne ovakvu vrstu odgovornosti.

Ona se požalila da ne može noću da spava, a kada spava budi se znojava i ne može da se skoncentriše, a ovo su inače i znaci nemirne savesti.

Kada su Miljani prvi put saopštili da napolju pevač Bojan Tomović tvrdi da je on otac deteta, ona je sve to negirala i rekla da on mora da promeni terapiju jer je ima ozbiljne probleme sa mentalnim stanjem, a zatim je ispričala kako je proteklo njihovo upoznavanje i susret. Prema njenoj priči oni su imali samo dva kratka susreta kada ju je on posetio u Nišu. On je bio u prolazu jer je išao na neki nastup, ali prema rečima Kulićeve ničega među njima nije bilo i tada su se prvi put uživo i sreli.

Za vreme Miljaninog izlaganja, Zola, otac njenog deteta, je sve to slušao, sa izrazom besa na licu kakav do sada kod njega nismo videli. On je tom prilikom prvi put pokazao oštar stav, ustao i zapretio Tomoviću tužbom ukoliko nastavi sa ovom pričom.

Da se podsetimo, da je Zola odmah nakon ulaska u Zadrugu vodio iscrpan razgovor sa Miljanom, kada su pričali o njenim letnim avanturama i kada ga je ona uveravala da je celo leto patila za njim, da nije bilo drugih muškaraca, a svima su poznate njene objave iz kreveta sa nagim muškarcem i drugim muškarcima za koje se spekulisalo u to vreme da su u vezi da Miljanom.

Da li Zola zaista veruje Miljani, da li će zajedno proći kroz ovo iskušenje ili će i on tražiti da se uradi DNK test, kao što je ona insistirala da on ide na poligraf? Ostaje da vidimo.

Jedno je sigurno, monogo je nejasnoća u njenoj priči. Podsećamo i da je rekla da je nakon odnosa sa Zolom uzela pilulu za dan posle, a da je zaista tako, plod ne bi mogao da se održi, osim ukoliko nije začet ranije?