Nastao muk u emisiji! Voditeljka pitala Marka ovo u vezi Lune,a zatim nastala tišina!

Dakle,juče smo imali priliku da gledamo emisiju u kojoj je gost između ostalih bio i Marko Miljković koji je tom prilikom odgovarao na pitanja o muško ženskim odnosima.

On je tom prilikom naravno dosta govorio i o odnosu sa njegovom devojkom Lunom Đogani, sa kojom je tek sada posle nekoliko meseci veze konačno uplovio u mirne vode jer su u toku rijalitija konstantno imali probleme.

Kada su ga pitali da li u njegovom slučaju može da važi pravilo gledaj majku biraj kćerku, misleći na sličnosti između Lune i njene majke Anabele Atijas, on je odgovorio da to nije slučaj i da njih dve uopšte ne liče, a kada je trebao da se seti jedne njihove sličnosti, nastala je neprijatna tišina, a onda je istakao srdačnost kao zajedničku osobinu ove dve žene.

Da se podsetimo, nakon Luninog izlaska iz Zadruge, kada se spekulisalo da Anabela i nije oduševljena Luninim izborom muškarca. Oni su se sada konačno pomirili i Miljković je čini se ovde napravio ustupak i tako reći se uklopio u porodicu, iako je govorio da ne podnosi veze u kojima je previše vezan za devojku i kada dišu jedno uz drugo.

Ono što mi saznajemo iz izvora bliskog izvoru je da se Marko požalio kako mu smeta što Luna toliko vremena provodi sa porodicom i što su retko sami.

Da li Miljković ovo toleriše iz ljubavi ili nekog drugog razloga? Ostaje da vidimo.