Pukla bruka! Otkrivena dugo čuvana tajna Miloša Bojanića!

Pevač Miloš Bojanić je devedesetih ozbiljno trzao na tada najpoželjniju mladu pevačicu Sašku Karan. Ona još uvek ćuti o tome kako joj se pevač nekada udvarao i kako mu se sviđala.

Ona ovu priču iz prošlosti čuva kao keca u rukavu i spremna je da sve ispriča ako je Bojanić napadne u Imaginarijumu.

– Saška Karan se pojavila na domaćoj sceni 1990. godine i za to vreme je bila žena za kojom je poludela cela zemlja i region. Estradni menadžeri su počeli da se otimaju ko će da sarađuje sa njom. Bojanić ju je zapazao na TV i odmah je odlepio – rekao je izvor blizak pevačici.

– Ona je bila tip žene kakve on obožava. Tri godine kasnije Saška je prešla u produkcijsku kuću u kojoj je bio i Bojanić, to mu je bila idealna prilika da startuje lepoticu koju je do tada samo znao površno. Bojanić je ludeo kada je vidi utegnutu u crnim helankama, sa dekolteom do pupka – kaže izvor.

– Miloš je spopadao Sašku na svakom koraku, udvarao joj se i otvoreno pokazivao da mu se dopada, ali ona nije marila za njega, jer je on i tada bio mator za njen ukus – rekao je izvor.

– Ovaj matorac neće da mi se skine sa vrata, navalio je na mene kao budala – rekla je Saška jednom prilikom jednoj koleginici.