Konačna odluka! Miljana sutra izlazi iz Zadruge! Ovo je posljednji dan… (VIDEO)

Miljanina majka,Marija Kulić već neko vreme razgovara sa ćerkom Miljanom i njenim dečkom, Lazarom Čolićem Zolom, sa kojim je ostala trudna pre ulaska u “Zadrugu 3”. Sutra je navodno poslednji dan za kiretažu, i ukoliko Miljana odluči, ujutru će napustiti imanje, kako bi otišla i uradila to.

Dakle,Miljana je svesna šta treba da uradi, a majka je već danima savetuje da bi to bilo najbolje za sve njih. Ipak ona brine šta će o tome reći Zola od kog nikako da dobije odobrenje ili neki znak saglasnosti.

– Lazare, šta ćemo da radimo – pitala se Miljana, a onda je Marija odlučila da poslednji put normalno popriča sa njima:

Ne mogu vodolije da budu loši ljudi, da je blizanac pa da razmislim da l da pričam sa njim. Znam da će i tebi da bude teško. Imajte u vidu da je sutra zadnji dan. Sledeći put koristite zaštitu. Ma pravite ceo razred, Čoliće koliko hoćeš – pričala je Marija, a onda je Miljana tražila od Zole da joj obeća sledeće:

– Obećaj mi da ćeš da budeš dobro psihiči posle toga, Lazare. Neću ni da mi priča o tome, ja ću loše da se osećam – strahovala je Miljana.

-Nije toliko nenormalan. To je sada zrno graška, samo se očisti – govorila je Marija pokušavajući da ublaži situaciju. Da li je uspela u svojim pregovorima, ostaje nam da vidimo do sutra.