Drama u Zadruzi! Uhvaćena dok beži! U suzama kroz maglu,u sred noći… (VIDEO)

Dakle,tokom večerašnje emisije “Gledanje snimaka” došlo je do žestoke rasprave između Jelene Pešić i Ive Grgurić kada se povela priča o njihovom odnosu sa Stefanom Karićem. Tada su zadrugari iznosili svoje mišljenje, a neki su istakli da se Kariću sviđa Iva, dok su drugi bili za to da se njemu ipak dopada njegova bivša devojka Jelena.

Nakon završetaka emisije, Stefan je priznao Jovani Tomić Matoroj da zna da bi njegov otac Osman podržao vezu sa Ivom, a kada je Saška Karan insistirala da Karić i Pešićeva priznaju da i dalje gaje emocije jedno prema drugom, Stefan je rekao da su sa njegove strane više prijateljske. Jelena je tada priznala da joj ne prija da bude u “ljubavnom trouglu” sa Stefanom i Ivom.

Ona više nije mogla da izdrži u kući, kamere su je uhvatile kako beži.

Kada se ugasilo svetlo u spavaćoj sobi, mnogi zadrugari su pošli na spavanje, a Jelena se osamila na stepeništu ispred Bele kuće.

Nakon toga je krenula da se šeta po magli i zadržala se na doku, a zatim zaputila ka ležaljkama kraj bazena.

Zatim,kada je legla na ležaljku, Pešićeva je krenula da plače i nije mogla da se smiri. Da li su je pogodile Stefanove reči ili je nešto drugo u pitanju, to samo ona zna.