Andrej otkrio šta se krije iza razvoda sa Anabelom! Za sve su krivi…

Pevačica,Anabela Atijas u više navrata je govorila o razvodu od Andreja, o svom bivšem partneru je imala samo reči hvale, a sada se i on oglasio i sve iznenadio.

Naime, sarajevski biznismen retko daje izjave, pogotovu na ovu temu, međutim, za bosanski portal otkrio je da su zapravo drugi krivi za raspad njihovog braka, pa u jednom momentu i izjavio da se “sve ugasilo”.

Ali,ipak, jedno pitanje dočekalo ga je nespremnog, a upravo ono otkrilo je da realna šansa za pomirenjem zapravo postoji.

– Da li postoji šansa za pomirenjem? Pa vidi ovako, na to ne mogu da ti odgovorim jer nisam vidovit. Da li postoji želja – postoji. Ali mislim da je to nemoguće”, rekao je Atijas za “Senzacija.ba” zatečen pitanjem.

Puno se toga isprljalo u međuvremenu, opet kažem, ne od strane nas, od strane zbog drugih. Ja bih voleo da postoji šansa, ali čisto sumnjam, iskreno. Ja nju toliko volim, da joj želim svu sreću u životu”, zaključio je, za sada, i dalje bivši suprug Anabele Atijas.

Da se podsetimo, njih dvoje su se otpratili i na Instagramu, a Atijas je kao razlog naveo to što mu je teško da Anabelu gleda srećnu.

Po svemu sudeći, oni su se razišli, a osećanja su ostala da traju.