Sloba zbog Kije angažovao obezbeđenje! A evo i koji je njegov najveći strah…

Dakle,nakon što je njegova bivša žena Kristina Kija Kockar navodno fizički nasrnula na njega i pokušala da ga povredi , folker je odlučio da angažuje obezbeđenje.

– Sloba se ne plaši toliko za svoju bezbednost, ali s obzirom na to da je u vezi sa ženom koja ima dete, odlučio je da njih dvoje zaštiti tako što bi angažovao momke koji će povremeno da ih čuvaju. Kija je i te kako ljubomorna i ne može da podnese to što Sloba ima devojku, a sudeći po njenom ponašanju, nikad se ne zna šta može da uradi – otkriva izvor.

Dakle,iako su pevač i njegova bivša žena pokušali da demantuju da je među njima došlo do sukoba, izvor blizak istrazi tada je potvrdio da je do incidenta i došlo, te da je Kija nakon svađe i tuče završila u bolnici “Laza Lazarević”.

– Kija je molila Slobodana da ne govori medijima šta se desilo, te da demantuje sve priče kako joj ne bi dodatno naudio. S obzirom na to da je dobar momak, zbog nje je rešio da sve negira. Međutim, jedno je sigurno, a to je da njih dvoje više neće imati nikakav kontakt – rekao je izvor.