Nova KIJA-javno je prevario! Nakon izbacivanje,ona je ušla u Zadrugu … (VIDEO)

Dakle,prva je učesnica prethodne sezone, Marijana Zonjić, za koju su voditelji otkrili da je u vezi sa još jednim zadrugarom Borom Santanom.

Smršala sam, nikad nisam bila spremnija za rijaliti. Imam mnogo njih kojima ću odmah po ulasku da kažem svašta u lice. Jelena Pešić, Tara Simov… Pešićeva nije baš damica, priča se po gradu da voli da se opusti, da popije, da se ponaša onako… A Tara previše priča i nameće se, a tanka je. Bora i ja smo živeli zajedno, obožavam ga, ali neću da pričam previše o tome, moram da vidim šta se dešava. Vidim da se muva oko Šopićke – rekla je Marijana u studiju kod Dušice Jakovljević pre ulaska na imanje.

Takođe,druga je Ermina Pašović, bivša devojka Baneta Čolaka, koja stiže u trenutku kada on ulazi u vezu sa pevačicom Ivanom Krunić. Zapravo, njihova veza nikada nije raskinuta, ali ona kaže da je to gotovo – baš kao i njihova veridba!

On ne može da pretpostavi da ću ući. On je pokušavao da me ubedi da uđemo zajedno u “Zadrugu”, ali ja nisam htela. Čak nisam dozvoljavala da mi se pominje pravo ime, nego Jovanka. Nažalost, Bora Santana je bio jako brz i ispričao je Lepom Mići sve što ne treba i otkrio me. Bane će biti šokiran, jer on očekuje nekog sasvim drugog – Zerinu Hećo. Ivanu krivim za sve jer je bila upućena u sve. Ne dopada mi se. Pričali su o paraleli Kija-Sloba-Luna… Čitala je moju čestitku njemu još 20. septembra. Da mi je neko pre šest meseci pričao da ću ovo da uradim u životu, ne bih mu verovala. U čestitci sam mu napisala da naš dogovor stoji, a dogovorili smo se da sme da se igra jer je to rijaliti. Imali smo šifru prsten koji je trebao da skine ako se zaljubi – rekla je Ermina.