Nastao haos,uletelo obezbeđenje! Ne prestaje s provokacijama,a zatim krenula na nju… (VIDEO)

Danas tokom dana došlo je do žestokog okršaja između Tare Simov i Svetlane Cece Kitić. Naime, zadrugarke su zaratile kada je Ceca iznela informaciju da se o Tari piše da je dugovala novac, te se Simova prisetila grešaka koje je radila njena majka.

Tara je otkrila takođe da je Cecina ćerka išla sa njom u školu, pa su jedna drugoj počele da prebacuju.

– Spominjem čin koji si ti uradila. Sve što budeš htela da čuješ, čućeš u facu! Ko je spomenuo tvoju kevu? Ti ćeš dobiti odgovor za stolom! Ja govorim o tvom činu koji si ti uradila! Ti si mene optužila da sam ukrala tvoje cigare! – rekla je Ceca.

– Da li ste Vi izbegavali da pomenete moju majku i samim tim stavili meni na teret ono što je moja majka uradila? Vi ste predmet smeha ovde! Sad će da se priča po kući da sam ja dugovala pare, s obzirom na to da je vaša ćerka išla u istu školu kao i ja, zna odakle mojoj majci novac. Sigurno ne može da u novinama izađe da je dete od 16 godina pozajmljivalo i vraćalo pare – rekla je Tara.

Zatim u jednom trenutku situacija je dostigla vrhunac, pa je obezbeđenje moralo da reaguje, kako ne bi došlo do većeg okršaja između zadrugarki.