“Rođeno moje” ! Severina posvetila pesmu sinu! Najemotivija pesma do sada!

Pevačica Severina će u ponedeljak objaviti, kako kažu njeni saradnici, najemotivniju i najlepšu baladu u životu. Pesma, koju je posvetila svom sinu Aleksandru, se zove “Rođeno moje”, te se i ona sama slaže kako je to njena najlepša pesma do sada.

Dakle,reč je o pesmi koju je ovo leto napisao Severininin dugogodišnji kompozitor Miloš Roganović koji je, između ostalih, napisao pesmu “Kao”, “Alkatraz”, “Grad bez ljudi”, “Dobrodošao u klub”, “Italiana”, “Uzbuna”, “Ko me tjero”…

Severina me letos nazvala i pitala da li bih joj napisao jednu lepu, emotivnu pesmu. Posle prekrasnih balada koje sam joj napisao, kao što su “Grad bez ljudi”, “Dobrodošao u klub”, “Kao”, “Alkatraz”, razmišljao sam o temi pesme i kako da napišem nešto novo. Odgovor je bio i preda mnom i u meni. Preda mnom, jer kad pogledam Severinu, vidim veliku zvezdu, umetnika, koja je pre svega majka koja se bori za dobrobit svog deteta, a pritom se mora boriti i protiv raznih negativnih, nesvesnih ljudi, koji pokušavaju da joj tu borbu otežaju i ospore. Odgovor je bio i u meni, jer sam i sam roditelj pa znam koje su to emocije, a oduvek sam ih hteo pretočiti u jednu ovakvu pesmu. Tako je nastalo “Rođeno moje” i jako sam sretan zbog toga – rekao je Miloš Roganović.

Pesma je snimljena pre mesec dana u Zagrebu, dok je spot sniman u Ljubljani, u režiji Nejca Levstika. Svoju premijeru uživo imaće na nadolazećoj Severininoj turneji “The Magic Tour”, koja kreće 16. novembra iz Splita, a nastavlja se 23. novembra u Beogradu, 7. decembra u Zagrebu, 21. decembra u Ljubljani.