Dejan potresno progovorio o majci! Izdaja prema meni…A onda ga Bojanić pokopao!

Dakle kako smo mogli videti  u toku sinoćne emisije “Gledanje snimaka”, pušten je video koji predstavlja nastavak priče o konfliktu između supružnika Dejana i Dalile Dragojević. Nakon snimka, njih dvoje su govorili o svojoj porodičnoj situaciji.

– Druženje je nešto konstantno, a to što je bilo, bila je komunikacija. Mi od tad nismo ni prozborili, Mateja je tamo u hotelu, nikog ni ne viđam, ne znam šta bih ni komentarisao više. Ja sam neko ko je uvek bio privržen porodici, međutim, stvari kako su se odvijale, ja mogu sve da trpim, da pronađem neko opravdanje. Jedino opravdanje ne mogu da nađem za izdaju porodice prema meni. Ja nisam dozvolio da neko iz moje porodici loše komentariše naš odnos. Stupio sam u brak sa 21 godinom, neko kaže da sam mlad, ali ja sam takav, porodičan – rekao je Dejan, a onda se uključila Dalila.

Mene ta pitanja pogađaju, a kad je reč o odnosu, to se zna. Isto i moja svekrva me optužuje za neke stvari, naravno da mi je smetalo, da sam se osećala kao višak. Ali on je uvek bio na mojoj strani, jer je znao da ne grešim. I kad god bi se desila neka priča, uvek je bilo : ,”Jadan Dejan, ti si kriva za odnos između Davida i njega, za odnos majke i njega”. A kad su se pomirili David i Dejan, onda je bilo : “Bravo za Dalilu”, jer sam se potrudila da se dva brata poprave. Mislim da je više do mog temperamenta i izgleda, on je nekako tiši, povučen je, on ima neke svoje stavove, koje ne iznosi na onaj način na koji ja iznosim. Ja imam karakter i stav, ali lako opraštam ljudima, mislim da to nije neka mana, već vrlina, a on je neko ko ne oprašta i ne zaboravlja. Zamerio je meni ovde dosta stvari, jer sam opraštala nekim ljudima. Saška, Marko i ja strepimo kad on ustane tokom nominacija šta će da kaže – izjavila je Dalila.

– Njih dvojica su našla dva najveća zla! Ja govorim istinu o njihovim odnosima – tvrdio je Miloš Bojanić.