Žestoka svađa Dalile i voditelja! “Ne deri se na mene,nisu ti ovo…” Traži da se oglasi produkcija!

Dakle u toku sinoćnjeg programa u “Zadruzi” odigrala se zanimljiva scena, kada je došlo do svađe između voditelja Milana Miloševića i Dalile Dragojević.

Njoj je zasmetalo kada je Milan rekao da je ona “upakovala priču” vezanu za Stefana Karića, i odmah je skočila rekavši da ona u rijalitiju ne pakuje priče.

Sedi dole, i ne svađaj se sa mnom! Ti galamiš na mene – rekao je Milošević, koji je u jednom trenutku do te mere izgubio kontrolu, da je Dalili rekao: “Nisu ti ovo Parovi”, aludirajući na njena učešća u konkurentskom rijalitiju, koji po pravilima produkcije ne bi trebalo da se pominje u “Zadruzi”.

– Zašto se pominje rijaliti iz kojeg smo Dejan i ja došli. A meni brane da ga spominjem. Ako je to problem, mogu odmah da izađem. Mislim da nije okej da se govori da sam ja nešto “upakovala”, kao što si i pre rekao da sam “dokusurila”. To nije primereno – nastavila je Dalila da se žali, a kada je program nastavljen, ona i njen suprug Dejan Dragojević, napustili su emisiju. Pogledajte kako je sve ovo izgledalo: