Diskvalifikacija i krivična prijava za Zadrugarku! Obratili se direktno Željku nakon jezive scene!

Ermina Pašović učesnica rijalitija vrlo verovatno će krivično odgovarati zbog toga što je u rijalitiju tukla psa motkom, što su zabeležile kamere u ekonomskom dvorištu.

Na video-snimku objavljenom na društvenim mrežama vidi se kako devojka kako svom snagom, drvenom motkom udara psa, koji jauče od bola.

– Hoćeš još jednom? Majmune jedan! Samo još jednom priđi štali, glavonja jedan – urlala je Pašovićeva.

Dakle,snimak zlostavljanja životinje brzo se proširio na društvenim mrežama. Fondacija pokreta Levijatan najavila je krivičnu prijavu protiv Pašovićeve.

– Molimo Željka Mitrovića i produkciju da hitno odstrane Erminu Pašović iz rijaliti programa “Zadruga 3”, koji se emituje na nacionalnoj televiziji Pink. S obzirom na to da smo dosad imali super saradnju kada zadrugari naprave greške, sigurni smo da ovo nećete dozvoliti. Dakle, hitna sankcija i udaljavanje iz rijalitija. Mi ćemo podneti krivičnu prijavu kao fondacija, član 269 – piše u njihovoj objavi na Instagramu.

Krivični zakon predviđa novčanu kaznu ili zatvor do jedne godine za ovo krivično delo koje je počinila Ermina, ali iz Pokreta Levijatan kažu da se ne nadaju tome da će ona odgovarati na sudu.

– Očekujemo da ćemo dobiti odgovor od Pinka, u najmanju ruku da je izbace. Ne vidim ni čemu služe životinje u tom rijalitiju? Imali smo slučaj krava koje su bile veoma mršave dok su boravile tamo, a takođe su ih i ranije zlostavljali učesnici. Ubeđen sam da će Mitrović ispoštovati ovo što smo tražili, kao i uvek dosad. U ovom slučaju najvažnije je da se ona izbaci iz rijalitija, uzimajući u obzir da je strana državljanka i da bi sudski proces bio otežan zbog te činjenice – rekao je Pavle Bihali, direktor Levijatana.