Dalila pobesnela,gađala sve redom! Krenula da napusti Zadrugu,a zatim… (VIDEO)

Večeras je u Belu kuću ušao Milan Milošević,ne bi li novi vođa, Mirko Gavrić, izabrao potrčke i omiljenu osobu, kao i da potom zadrugari učestvuju s njim u “Pretresu nedelje”.

Pre početka redovnih rijaliti aktivnosti, Milošević je pročitao pismo Velikog šefa, a zbog grupne kazne na koju se odlučila produkcija, nastala je velika svađa.

– Zadrugari, u saopštenju za prodavnicu je jasno stajalo da 15 najmlađih zadrugara kupuje, a to su: Tara Simov, Mina Vrbaški, Miona Jovanović, Nina Babić, Mateja Matijević, Marijana Zonjić, Maja Marinković, Nikola Orozović, Dejan Dragojević, Stefan Kandić, Milica Kemez, Lazar Čolić, Filip Reljić i Miljana Kulić. S obzirom na to da su se ispred prodavnice pojavili, a neki su čak i kupovali oni koji nisu najmlađi, doneli smo odluku da Ivana Šopić, Bane Čolak, Stefan Milošević, Iva Grgurić i Dalila Dragojević budu kažnjeni nedeljnim honorarima zbog nepoštovanja pravila produkcije. Odlučili smo i da svi budu kažnjeni smanjenem budžeta od po 1.000 dinara – glasilo je pismo koje je Milan pročitao, zbog čega je odmah Dalila, jedina od svih, počela da histeriše i negoduje.

– Ušla sam tek kada mi je obezbeđenje reklo da mogu da uđem, kada se čuo glas sa motorole i rekao da Dalila može da uđe. Tako da ne shvatam kaznu… To je to, isključujem se iz svih emisija. Molim sve koji glasaju za mene da to više ne rade, jer ja želim da napustim ovaj rijaliti. Jer ovo prelazi svaku granicu, svaku meru… – besna je bila Dragojevićeva.

Zatim se svađa nastavila, a Dalila je dobila nervni slom i pokušala da pobegne iz rijalitija.

– Ovo je druga nedelja da se skida budžet, hteli, ne hteli zbog Dalile – zaključio je Marko.

Ja ću tebi da olakšam, Dalila će da napusti rijaliti.Neću dozvoliti da me iko ikad optiži da je ceo kolektiv kažnjen zbog mene – divljala je Dalila u suzama, polivala učesnike vodom, odgurivala sve koji su joj se našli na putu, a potom izjurila iz Bele kuće.

Dalila je pokušala da pobegne, ali ju je obezbeđenje sprečilo. Nakon toga je sela sa svojim suprugom Dejanom i počela da urla u pravcu Bele kuće na zadrugare.