Bacila prsten na pod! Žestoka svađa Baneta i Ermine! Gagi umešan u sve! (VIDEO)

Učesnik Zadruge,Bane Čolak je nakon emisije “Pitanja novinara” hteo da razjasni šta je prava istina o odnosu Gagija Đoganija i Ermine Pašović.

– Ovde neko laže, on kaže da ste se videli par puta, ti kažeš da se ne znate. Dokle više ova priča. Meni nije dobro. Ja ne znam šta da mislim više. Dosta stvari – govorio je Bane.

Ko je prvi kome poslao poruke – pitao se Bane

– Verovatno sam ja tebi. Nije ni bitno, ja bih voleo da budete super, želim da je zaštitim. Mislim da se igraš sa njom – rekao je Gagi.

– Kakva je razlika što me je poljubila napolju i unutra – pitao je Gagi.

– Velika, jer se ona kune da nije. Ja bi mnogo mislio da si loš čovek, gnjida, odron, da se zakuneš u decu i da lažeš – odgovorio je Bane.

– Ja sam ti rekla da mene ne interesuje ničije mišljenje. Je l ti hoćeš da skačem, hoćeš da praviš Zerinu od mene? Bane, podvuci crtu, evo ja sad raskidam – umešala se Ermina i nastavila:

– Bane, rekla sam ti,nemam nikakav odnos s njim, ništa nisam imala s njim. Tvoja majka što priča, ona zna što priča napolju, nemaju nikakvi dokazi za bilo šta. Ja sam ti istinu rekla. Sada veruj ili ne veruj. Ostavi me. Ja neću dozvoliti da ti mene psihički ubijaš – vikala je Ermina, koja je potom otišla iz prostori i prethodno bacila prsten na pod.