Isplivala prepiska! “Uništit ću ga,diskvalifikovat ću ga…”

Dakle,tokom sinoćne emisije “Pretres nedelje” koju vodi voditelj Milan Milošević, još jednom se pokrenula tema o odnosu Ermine Pašović i Gagija Đoganija, a spomenut je i Vladimir Tomović. Ermina je poricala da je pre “Zadruge 3” govorila loše stvari o Tomoviću,iako za to postoje dokazi.

Ona je tada istakla da ona poznaje Vladimira godinama, kao i da je pre ulaska samo izjavila da će rešiti problem sa Tomovićem. Podsetimo, ceo ovaj problem nastao je kada su se Vladimir i Gagi žestoko posvađali, a Crnogorac je i pretio denseru.

Pašovićeva je tada izjavila i da je bila u kontaktu sa Sanjom Stanković i Ljubom Pantović, a portal Pink.rs došao je u posed prepiske između devojke Baneta Čolaka i Stankovićeve, u kojoj se jasno vidi da Ermina ponovo nije bila iskrena sinoć u svom izlaganju.

– Draga Sanja, kunem ti se detetom, uništiću ga. Ima da ga diskvalifikujem, nakačiću mu se na grbaču – napisala je Ermina.

– Pa ti ulaziš? Joj, i za mene ga uništi – odgovorila je Sanja.

– Ulazim! – rekla je Pašovićeva.

– Klošar. Kad? – upitala je Stankovićeva.

– Zaklela sam se detetom. Znači, uradila sam domaći, veruj mi. Dozivali su vraga – poručila je Ermina.

Jedan od razloga zbog kojih Bane misli da njegova majka Jasmina nije podržala njegovu vezu sa Erminom je upravo taj što misli da van rijalitija postoje dokazi da Pašovićeva laže, a kako će na ovo odreagovati, ostaje da vidimo.