Haos u Zadruzi! Fizički kontakt! Unošenje u facu,pretnje! Obezbeđenje u pripravnosti… (VIDEO)

Sinoć su Zadrugari igrali “Igru istine” u okviru koje učesnici postavljaju jedni drugima pitanja na koja moraju iskreno da odgovore kako bi dobili nagradu.

Dakle,velika svađa dogodila se između Marije Kulić i Marka Janjuševića, a sve usled Janjuševe rasprave sa Dalilom i Dejanom Dragojević, kada im je bivši košarkaš pretio da će se obračunati kada izađu napolje.

Zatim,odmah nakon rasprave sa Marijom, Janjušević je pokušavao da izgladi odnos sa Dalilom i Dejanom, dok je obezbeđenje sve vreme bilo u pripravnosti jer su se takmičari unosili jedni drugima u facu.

Dalila, ti znaš da te ja obožavam, al neke stvari ne mogu da tolerišem. Ne spominjte Anu. Ja ne želim da se spominje Ana – rekao je Janjušević.

– Ti ih spominješ. Ja ne bih nikada sedela opet sa ženom koja mi je psovala dete – objasnila je Dalila, aludirajući na Miljanu.

Miljana Kulić nije mogla više da sluša, pa je rešila da se umeša.

– Ne hvataj se više na jeftinu patetiku, nisam ti psovala dete. Prošao si pored mene, opsovao si mi, rekla sam sa kime je ovo dete došlo, nije mogla da dođe sama. Smešan si! – umešala se Miljana.