Marko hteo ba prevari Lunu! Oglasila se devojka i objavila prepisku! Obratila se i Luni… (FOTO)

Kako smo mogli gledati,Marko Miljković i Luna Đogani započeli su svoju ljubavnu vezu tokom druge sezone rijalitija “Zadruga”. I mada je njihov odnos bio turbulentan u toku trajanja rijalitija, njihova ljubav je opstala, a prema njihovim rečima razvija se stabilno i bez problema i većih konflikata.

Ali,ipak, devojka koja tvrdi da joj je Marko slao poruke oglasila se putem Instagrama i ustvrdila da joj se Miljković udvarao.

Ona je to potkrepila skrinšotovima njihove prepiske, u kojoj joj Miljković deli komplimente, iako ga ona upozorava da je on zauzet muškarac.

“Prelepa si. Ti si prelepa devojka, video sam te pre u Hiltonu”, stoji između ostalog u prepisci koju je devojka objavila, posle čega sledi njen odgovor: “Važi, ali izvini, ne želim da pišem s tobom, imaš devojku.” U nastavku, Marko je napisao: “Ja tebe ne muvam. Možda. Haha”, a celuprepisku pogledaje na fotografijama:

Zatim,kako bi okončala ovo dopisivanje, devojka je stupila u kontakt i sa Đoganijevom kojoj je poslala prepisku nje i Miljkovića. Devojka se pravdala Luni kako nema celu prepisku sa Markom, dok je pevačica čvrsto verovala u ljubav svog dečka.