Zadrugarka izbačena! Posramljeno isterana,niko nije očekivao! Sve zbog njega… (VIDEO)

Tokom prethodnih dana Ivana Šopić i Filip Đukić mogli da uživaju i dele isti krevet, dok je Jelena Pešić boravila u hotelu “Zadruge” kao omiljeni zadrugar sa ovonedeljnim vođom Vladimirom Tomovićem.

Dakle,inače, prvobitno su Jelena i Ivana delile jedan krevet, dok se Đukić nije doselio kada su započeli vezu i kad je Pešićeva otišla u hotel na nedelju dana.

Međutim, prava pometnja je nastala tokom prethodne noći kada je Jelena želela da se vrati u svoj krevet, a Ivana je želela da spava kraj Đukića. Tokom popodneva Jelena je prišla Filipu kako bi mu rekla kako se oseća i kako bi rešili problem oko kreveta i spavanja.

Navela je da joj je mnogo glupo da spava sa njima i da ju je sramota, te da ne može da se vrati u svoj krevet i da mora da nađe drugi.

Ja se ružno osećam. Daj da ja pređem u drugi krevet, da budem sama, a ti pređi kod nje. Ružno se osećam, neću da mi nešto zameraš, ali ja nisam ništa uradila. Sa Vladom sam se kao nešto posvađala, i neću sa njim da spavam. Ona (Ivana) priča kako bi ona izašla da je na mom mestu – pričala je Jelena Pešić.

Filipu nije bilo toliko bitno da se raspravlja o tome, pa je pustio njih dve da odluče o tome.