Ceca i Anastasija uživo sa svadbe! Evo kako izgledaju,a tek poruka koju je Ceca uputila… (VIDEO)

U toku je svadba koja je nedeljama privlačila ogromnu pažnju javnosti u Srbiji. Sin folk zvezde Svetlane Cece Ražnatović i bokser Veljko Ražnatović oženio je svoju izabranicu Bogdanu Rodić.

Dakle,nakon građanskog venčanja, koje je obavljeno u jednom luksuznom Beogradskom hotelu, u kojem će se odigrati i svadbena žurka, novinarima su se obratile Veljkova sestra, Anastasija, kao i majka Ceca.

– Bratu sam poželela mir, sreću i blagostanje, sve što dolazi uz brak. Nema treme. Već danima smo očekivali ovaj dan. Ni Veljko nije imao tremu. Srećni su i zaljubljeni. U autobusu je bila najbolja žurka na svetu – rekla je Anastasija.

Takođe,ona je ispričala i da je istina da je ona kumovala upoznavanju Veljka i Bogdane.

– Ja sam joj prišla na Kopaoniku i rekla joj, ti si mnogo lepa, i odlično ćeš se slagati sa mojim bratom. On je lud, treba ga malo smiriti. Ona je rekla, ali ja njega uopšte i ne poznajem, a ja sam odgovorila, samo polako. Tako sam ih i upoznala, i uskoro se više nisu razdvajali – ispričala je Anastasija, a onda je pred kamarama govorila i Ceca.

– Nisam plakala. Drugačija emocija me je nosila. Kada sam videla Bogdanu u mojoj venčanici, raznežila sam se – rekla je Ceca, a cele njihove izjave pogledajte u videu: