Aca Lukas bio najšire ruke! Evo koliko je Veljku i Bogdani dao para u koverti…

Pevač Aca Lukas maksimalno je ispoštovao svadbeno veselje sina koleginice Svetlane Cece Ražnatović. Iako početkom godine nisu bili u baš dobrim odnosima, čak su prestali da se prate na Instagramu, Aca Lukas je dao najdeblju kovertu. Prema rečima izvora “Kurira”, stavio je 2.000 evra. On je i muziku dobro okitio, davao je bakšiš šakom i kapom, a na Đaniju je napravio jelku od novčanica.

– Lukas je baš ispao car. On je kao gospodin stavio 2.000 evra u kovertu, dok su mnogi imali zmiju u džepu. On je tog dana bio bolestan, a opet je došao i trudio se da niko ne primeti da mu je loše – kaže sagovornik.

Kako doznajemo,Dragan Marković Palma još je pod utiskom svadbe Bogdane Rodić i Veljka Ražnatovića Arkana.

– Šalio sam se da sam dao peglu i frižider. Takođe, bilo je pre 20 godina da se daju šerpe, lonci i poklopci. Dao sam onoliko koliko su moje mogućnosti i, kada nekoga volite, ne gledate koliko ste dali, nego da li poštujete tu porodicu. To je bila jedna skromna domaćinska patrijarhalna svadba. Svi ljudi koji su bili prezadovoljni su ponašanjem domaćina Svetlane i njene dece i Bogdane, koju Ceca gleda kao da joj je ćerka. Bilo je mnogo pevača, jer je Ceca zadužila kolege, pevala im je na rođendanima, kao i njihovoj deci, i to bez para – otkrio je Palma.

Otkada su stari Feničani izmislili novac to je najbolji dar – rekao je Pejović pred ulazak u hotel u kome je održano venčanje.

Snežana Đurišić takođe je donela kovertu, a uz to i cveće za mladu.