U Beogradu će prodavati piliće iz Titela…Evo u šta će Veljko i Bogdana uložiti novac od svadbe!

Kako doznajemo,Veljko i Bogdana Ražnatović na sopstvenoj svadbi koja je proglašena “svadbom decenije” dobili su neverovatnih 300.000 evra, koje već znaju na šta će utrošiti – naime, kako se priča, kupiće stan na dobroj lokaciji u Beogradu, otvoriti mesaru, ali i otputovati u Dubai.

Oni će u početku živeti u Cecinoj vili. Od novca sa svadbe hoće da kupe jedan veći stan na nekoj dobroj lokaciji u Beogradu. Pošto planiraju veliku porodicu, želja im je da jednog dana imaju svoj krov nad glavom – priča izvor blizak bračnom paru.

Kako smo doznali Bogdanini roditelji već imaju razrađen biznis sa živinom u Titelu, pa su ćerki predložili da ona proširi taj posao i u Beogradu.

– Deo novca od svadbe uložiće i u biznis. Tata ju je posavetovao da otvori mesaru u Beogradu i zaposli radnike. Naravno, Bogdana će posle porođaja voditi sav posao. Ona je donedavno sa roditeljima razvozila piliće i ćuriće i pomagala im u mesari u Titelu, tako da zna kako sve funkcioniše – objasnio je izvor i dodao da novopečeni supružnici uveliko planiraju svoj medeni mesec.