Emotivno pismo Severine nakon oduzimanja deteta… “Oprosti im sine,ne znaju šta čine…”

Kako doznajemo,odluka da se Severini Kojić oduzme starateljstvo nad sinom i preda ocu Milanu Popoviću, zaprepastila je mnoge. Naravno, pevačica takođe nije mogla da veruje da se nešto ovako dogodilo, pa je ostala utučena i uplakana, zbog takve odluke.

Takođe,njoj su mnogobrojne kolege i prijatelji pružili podršku u ovim teškim trenucima, a Severina je i sama rešila da se oglasi povodom toga.

Ona je na svom Instagram profilu objavila sliku sa sinom, uz poruku koju prenosimo u celosti:

Znaš sine,

to su samo neki papiri koje je netko ispisao i postoje neka slova koja je neko natipkao u reči koja ne vrede za nas dvoje. Oduzeli su nas jedno od drugog fizički, ali to je sve što su mogli. Nakon 7 i po godina, sada su mi dali da te viđam 88 sati mesečno. Hej, pa to je ipak 88 sati. Mogli su i manje, sve su mogli i sve su napravili da nas povrede.

Ali, znaš šta sve mi možemo, ti i ja sa 88 sati? Możemo čuda. Dali su mi da dva puta mesečno mogu prespavati sa tobom i uspavati te…. Hej, koliko se mi možemo ispričati za te dve večeri oni ne mogu ni zamisliti. Sve druge večeri mama će te zamišljati. Jer ti se pretvaraš u svaku moju misao i svaka moja misao se pretvara u tebe.

Mogu mi te neki strani ljudi zabraniti, ali mi ne mogu zabraniti da te volim, da mislim na tebe svaku sekundu. Ovo je sine samo rużan san i mama obećava da ćemo se brzo probuditi.

Opet ćemo se mi uspavljivati svake večeri ,a o tome će odlučiti “gospodin vreme”. Do tada, mama je uvek uz tebe i ovo će brzo proći sine.
Oprosti što ti nisam stigla ni objasniti šta se juče dogodilo, imali smo puno važnijih stvari…. gledali smo “Toy story 4”, pa smo pekli palačinke, pa smo se igrali zoološkog… nije bilo vremena za tugu, ni za objašnjenje… morala sam te odvesti… Išli smo sa osmehom.
Te čudne reči koje postoje samo na papiru, ali ne i u stvarnosti, napisala je jedna teta koja ne zna ko smo mi i koja se igra s nama… teta je na višem nivou igrice. Uvela je nova pravila u igricu zvanu “hrvatsko pravosuđe”.

Mi samo nismo ovo ni slutili, nismo znali pravila. To su njena pravila, njihova, ne naša.

Samo ti meni budi dobro i sve će biti dobro. Mama je dobro Robyne moj, tvoj Batman te ceka.

I Oprosti im sine jer stvarno ne znaju šta čine…