Oglasili se Kulići! “Upropastila me je…” Evo kakvo je njihovo zdravstveno stanje…!

Danas je Marija Kulić izašla iz Kliničkog centra u Nišu, gde je bila hospitalizovana jer je operisala bešiku.

Ona je sada odličnog zdravstvenog stanja, pa je prokomentarisala ponašanje njene ćerke Miljane poslednjih nekoliko dana, otkad Marija nije u “Zadruzi 3”.

Smeta mi što i dalje obraća pažnju na Lazara, mislim, nema potrebe za tim. Drago mi je što se ovo desilo dok ja nisam tamo, da ne ispadne da je uvek ja nagovaram, došlo je vreme da ona sama sve uvidi – rekla je Kulićka.

Takođe,Miljanin otac Siniša Kulić takođe je bio hospitalizovan, a sada je otkrio kako se oseća i zašto mu se slošilo.

– Trenutno se super osećam. Pao mi je pritisak usled emotivnih izliva koji su se izdogađali, malo nedostatak Miljane i Marije, pritisak mi je bio 40 sa 0, ali sada je sve u redu. U početku je meni bilo lepo, ali po ulasku Lazara malo sam se razočarao u nju i u njega pogotovo. Sad mi je super i osećam se dobro otkad su raskinuli. Ne mogu da kažem da li je njena konačna odluka, ali nadam se da jeste, biće mi izuzetno drago ako je tako, ako ne bude, šta ćemo – rekao je Siniša, a onda je Marija prokomentarisala odnos njene ćerke sa Lazarom Čolićem Zolom:

– Ja sam presrećna što Miljana nije sa njim, a sa kim će on da bude, da li ima taktiku, ja bih bila presrećna da bude sa bilo kojom devojkom samo da nije sa Miljanom. Srozala me je, upropastila mi je zdravlje, prolazila sam sve i svašta zbog njihove veze, ja sam najsrećnija kada bi došao kraj njihovoj vezi i da ostane na ovome kako je sada. Njemu želim sve najbolje, a mislim da nijedna tamo neće biti sa njim – rekla je Marija.