Sloba Radanović se ženi!? Emocije su jače od svega! Ovo je datum veridbe…

Pevač Sloba Radanović je navodno toliko zaljubljen u svoju devojku Jelenu Đuričanin, da želi da se njom i oženi. Njih dvoje su navodno već pola godine zajedno, a kako je ljubav sve jača, postoji mogućnost da je pevač uskoro i zaprosi.

Takođe,prema rečima navodno bliskih prijatelja, Radanoviću ne smetaju ni Jelenina deca i neuspeli brak.

– Sloba je zaljubljen do ušiju. Nijednu devojku ne vidi od Jelene. Mnoge žene ga startuju, pišu mu na društvenim mrežama, ali on sve to kulira. Uplovio je u mirnu luku i baš mu prija. Toliko mu je lepo da razmišlja i o ženidbi. Naravno, to joj nije rekao, ali njegovi prijatelji predpostavljaju da će je zaprositi za doček Nove godine. Ništa me ne bi iznenadilo da to uradi tačno u ponoć, jer će zajedno ući u 2020. na njegovom nastupu u Beogradu. Sa njim će pevati i Svetlana Ceca Ražnatović, pa prilika može biti baš romantična – navodno priča izvor blizak Slobodanu.

Prema njegovim rečima, Jelena se zarekla da se neće ponovo udavati, ali je toliko odlepila za Slobom, da je promenila mišljenje.

– Njena drugarica mi je rekla da bi se bez razmišljanja udala za Slobu, ukoliko bi je zaprosio. Istina je da je zbog veze sa njim imala i ona mnogo problema, ali emocije su jače od svega. Njima je za sad lepo, ali ne mogu večno da budu momak i devojka. Oboje su zreli ljudi – završava izvor.