Komšije progovorile! Nakon što su oduzeli dete Severini,saznalo se ovo…

Bivši suprug Severine Kojić,Milan Popović dobio je starateljstvo nad sinom Aleksandrom. Zbog borbe za starateljstvo sa bivšom ženom Severinom Kojić, Popović već izvesno vreme živi u Zagrebu.

Komšije Severininog bivšeg partnera sa Vračara, gde je nekada živeo, nemaju lepo mišljenje o njemu, ali ni o hrvatskom pravosuđu, koje je starateljstvo nad dečakom dodelio Milanu.

Strašno me je pogodila i rastužila vest da je Severina izgubila starateljstvo nad svojim sinom. I sama sam majka, imam ćerku i unuke, ali osećanja koja su se u meni probudila kada sam čula da je jedan muškarac razdvojio majku od deteta, ne mogu da vam opišem. Rasplakala sam se jer me je duboko pogodila ta nepravda – kaže jedna Milanova komšinica.

– On i dalje ima ovde stan i svaki put kada dođe u Beograd, boravi u njemu. Nisam ga tako često sretala u poslednje vreme, ali svakog puta kada bih ga videla, bio je nadrndan, loše raspoložen i ljut. Jednostavno je takav čovek da se plašite da mu kažete i dobar dan. Severina je lepa kao lutka, a vidi se da sina voli najviše na svetu – ispričala je druga komšinica.

– Šetali su ulicom u kojoj je Milan živeo i na prvi pogled se videlo da su njih dvoje kao nebo i zemlja. Sećam se da je ona bila nasmejana i srećna, a on namršten i ljut na celi svet. Videlo se da njihova veza neće dugo potrajati, međutim niko nije mogao da pretpostavi da će se za koju godinu, kao najveći neprijatelji, boriti na sudu do poslednjeg daha – priča komšinica Milana Popovića.