Kija Kockar zavela sina poznate Srpske pevačice! Nakon nastupa mu dala ovo…

Pevačica i pobednica rijalitija Zadruga Kristina Kija Kockar bacila je oko na sina folk zvezde Lepe Brene Stefana Živojinovića, pa je nakon očijukanja na javnom događaju uspela s njim da razmeni brojeve telefona.

Dakle,iako su uživali u ćaskanju, prisnost zbog prisutnih medija pokušali su da sakriju. Stefan Živojinović bio je jedan od pevača koji su tokom novogodišnje žurke dnevnog lista Informer u jednom prestoničkom klubu zabavljali mnogobrojne goste, a Kristina Kockar našla se među zvanicama ovog srpskog medija. Kija je na događaj došla sama, dok se Brenin naslednik uglavnom provodio sa članovima benda.

Ona je na žurku ušetala sama, bez pratnje, a Stefan je bio u društvu benda pošto je bio zadužen za muzički program večeri – , započinje izvor koji se našao na licu mesta i dodaje kako je Stefan nakon nastupa prišao separeu da se javi drugarici Milici Pavlović, ali tu se nalazila i Kockareva.

– Živojinović se tokom nastupa Zorice odmarao, pa je prišao separeu u kom su se nalazila Kockareva i Milica Pavlović. Brenin sin je razmenio nekoliko rečenica sa koleginicom, a onda se nasmejao Kiji, koja mu je nešto konstantno dobacivala – , otkriva upućeni izvor.

Prisan susret bivše supruge pevača Slobodana Radanovića i sina folk zvezde Lepe Brene trajao je kratko, ali, po svemu sudeći, dovoljno dugo.

Razgovarali su neobavezno, uz osmehe i suptilne dodire, pa se Stefan udaljio od separea, ali je Kristina konstantno koketnim pogledom i plesom slala Živojinoviću signale – , priča sagovornik i ističe da je mladi pevač očito pao na čari Kockareve.

– Brenin sin nije odoleo, u jednom trenu brzinski je prišao Kiji da bi razmenili brojeve. Pošto su to učinili, svako je otišao na svoju stranu i nisu više razgovarali. Potkrao se još neki pogled i osmeh kroz masu – , zaključuje izvor.