Uslikana s voditeljem Zadruge! Ona je nova učesnica Zadruge! (FOTO)

Učesnik Zadruge Edis Fetić, poznatiji kao “Gospodin Torta”, napravio je pravu pometnju ulaskom u rijaliti “Zadruga 3”, gde se, kasnije se ispostavilo, njegova ljubavnica, Dragana Mitar, zbližila sa Vladimirom Tomovićem. Prava telenovela priča jer je bivša modelsica još uvek u braku sa Sinišom Dragutinovićem koji se spominje kao novi potencijalni zadrugar i koji takođe ima paralelnu vezu.

A oženjen je i Novopazarac, čiju ženu mediji takođe najavljuju kao novu učesnicu. Oba para su navodno u brakorazvodnom parnicom.

On je na ulasku rekao da je oženjen i da ima troje dece, što je Dragani zasmetalo, jer je dogovor bio da uđe u rijaliti sa papirima za razvod kako bi mogli da objave njihovu vezu, obzirom da je modelsica već u brakorazvodnoj parnici.

Ostaje nejasno kakav je status Fetićevog braka, ali sudeći po Instagram profilu njegove supruge – sa brakom je sve u redu. Ona se zove Zilha Karišik Fetić, a iako se priča o njihovom navodnom razvodu, zajedničke slike s Edom je objavila 22. agusta, nešto pre njegovog ulaska na imanje u Šimanovcima.

Takođe,fanovi su napravili kompletan serijal Zilhinih fotografija, a primetili su i da joj postove lajkuje Milica Mitrović, Velika šefica rijalitija “Zadruga”. Zbog čitave situacije, porede je i sa Kristinom Kijom Kockar i prave paralelu da će eventualni ulazak Fetićeve biti infnalik ulasku pobednice “Zadruge 1”, takođe prevarene supruge.

Gledaoci su uvideli još nekoliko zanimljivih stvari na Instagram profilu Fetićeve. Prvo da objavljuje zajedničke fotografije 22. avgusta, neposredno pred ulazak Gospodina Torte u “Zadrugu”, iako se spekuliše da se razvode. Takođe, tu fotografiju je lajkovao Milošević i prokomentarisao rečima “vidimo se uskoro”.