Jedanaest žena je čuvalo malog Željka,a evo zašto odlaze…Ovo niko normalan ne bi podneo!

Kako doznajemo dadilja malog Željka Kulića napustila je imanje u Šimanovcima i ovo je treća dadilja koja nije izdržala sa Kulićkama, a ukupno ih je bilo 11.

Bivši zadrugar, novinar Ivan Gajić, nakon što je napustio rijaliti, otkrio nam je šta se sve dešava na poznatom imanju u Šimanovcima, pogotovo kada se kamere ugase, odnosno, kada nema lajva.

On je otkrio pod kakvim to uslovima žive i rade Željkove dadilje, pa tako brzo odustaju od posla. Ispričao je i kako se Miljana i Marija ophode prema njima.

– Za dva i po meseca promenili su tri dadilje, mislim da niko ko je normalan ne može da izdrži duže od mesec dana. Bejbisiterke su izolovane od nas, žive u apartmanu, zvanično se ne snimaju, imaju platu i obezbeđene uslove, ali isto tako NEMAJU telefon, nemaju kontakt sa spoljnim svetom. Kako se dogovore sa produkcijom, ali one baš retko izlaze sa imanja. Osuđene su na rijaliti i na zatvoren prostor – reko je Ivan pa dodao..

– Imaju Marija i Miljana svoje žute minute. Prvu dadilju Slavicu su izbacile iz apartmana, ima snimak kada joj bacaju stvari… Druga je bila mama od najbolje drugarice Miljanine mlađe sestre, ali ni ona nije izdržala duže od mesec dana, bez obzira što se dugo poznaju. Marija svaku od njih uči šta da radi, nijedna im nije dovoljno dobra, a sve te žene su već dobre u praksi i radile su sa decom ili imaju decu – dodaje Gajić.

Takođe u prošloj sezoni su promenile su čak 11 bejbisiterki, videćemo šta će biti ove, a bivši zadrugar nam je otkrio i kakav je mali Željko, s obzirom da nemamo priliku da ga vidimo.

– Željko je presladak, predveče imamo slobodne aktivnosti pa možemo da budemo sa njim, tad ga bejbisiterka izvodi i šeta. Isti je Ivan Marinković! Najlepša verzija Ivana iz mlađih dana – završava Ivan Gajić.